Εισαγγελική παρέμβαση για τον επόπτη υγείας που προέτρεψε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί και κατέληξε (video)

Σκοπός της παρέμβασης του εισαγγελέα είναι να περιοριστεί η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου

Must Read

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος σχετικά με τη δραστηριότητα ενός επόπτη δημόσιας υγείας που προέτρεψε 51χρονη ασθενή να μη διασωληνωθεί με αποτέλεσμα να καταλήξει. 

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω επόπτης απέτρεψε την άτυχη γυναίκα να διασωληνωθεί, ζητώντας της μέσω μηνυμάτων να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν επί 25 ημέρες δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι του επόπτη με την 51χρονη λίγο πριν εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή…

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ σκοπός της παρέμβασης του εισαγγελέα είναι να περιοριστεί η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου και να προστατευθεί η ζωή των πολιτών. 

Ο επόπτης δημόσιας υγείας όχι μόνο προέτρεπε αρνητές ασθενείς να μη διασωληνωθούν αλλά διέδιδε ψευδή μηνύματα εναντίον του εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This