Πέμπτη 17/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δεν σας εξασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι άδικο να θέτετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δεν σας βοηθάει.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας θα σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΖΥΓΟΣ: Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε ενδιαφέρον για κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις για σοβαρά θέματα όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας προτού κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε να κάνετε σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ