Σάββατο 12/6/2021

«Εισβολή» παράτυπων μετανάστες στον ορεινό Έβρο! Ζούνε κλέβοντας ζώα και αγροικίες

Έκρυθμη και ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση στα ορεινά του νομού Έβρου από την επέλαση παράνομων μεταναστών (μουσουλμάνων στην πλειονότητά τους) οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί στο πέρασμα Σάπες, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.

Ομάδες των 500 ατόμων εμφανίστηκαν από την περιοχή μεταξύ Σουφλίου και Λαβάρων και όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, κλέβουν ζώα και μποστάνια για να επιβιώσουν ενώ δεν διστάζουν να μπούνε σε αγροικίες και να πάρουν ότι πολύτιμο βρίσκουν μπροστά τους!

Οι κάτοικοι αγωνιούν και τονίζουν ότι η κατάσταση είναι αφόρητη και τρέμουν για την ασφαλειά τους προβλέποντας ότι «δεν θα αργήσει να γίνει το κακό»!

Να πούμε ότι τα γύρω χωριά κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς και είναι το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτοί οι παράτυπου μετανάστες έχουν έρθει σε επαφή με τις μειονότητες αυτές, που τους «υποθάλπουν» και τους έχουν αγκαλιάσει με αποτέλεσμα ο μουσουλμανικός πληθυσμός να φτάνει στις 10.000 άτομα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ