H δικαίωση… άργησε για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη

Η οικογένεια του θα πάρει τα οφειλόμενα από τον Αρη

Must Read

Το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη στην ΠΑΕ Αρης ήταν αρκετό για να δοθεί μετά… θάνατον το «πράσινο φως» για την καταβολή των δεδουλευμένων του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή από το μεγαλομέτοχο της ομάδας Θόδωρο Καρυπίδη. Η οικογένεια Τσουμάνη διεκδικεί το ποσό των 31.296 ευρώ από την ΠΑΕ Αρης για δεδουλευμένα από τον καιρό που αγωνίστηκε στους «κίτρινους», ενώ αντίστοιχες οφειλές θα διεκδικήσουν και από άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες, προσφεύγοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στις 5 Οκτωβρίου και η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι είχε βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μη αντέχοντας τα χρέη που φέρεται ότι είχε από δανεισμούς. Η εξώδικη δήλωση-καταγγελία-διαμαρτυρία εστάλη χθες από τους γονείς και τον αδελφό του Νίκου Τσουμάνη στην ΠΑΕ Αρης και προσωπικά στο μεγαλομέτοχό της Θόδωρο Καρυπίδη.

«Ο Νίκος Τσουμάνης αγαπούσε τόσο πολύ τον Αρη αλλά και λόγω της ιδιαίτερης φιλικής σχέσης που ανέπτυξε προσωπικά μαζί σας, ακολουθώντας σας από τη Βέροια στο Χαριλάου, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ποτέ δεν έδωσε εντολή σε δικηγόρο να στραφεί εναντίον της ΠΑΕ για να εισπράξει τα οφειλόμενα επιδικασθέντα, μη θέλοντας να βλάψει αγωνιστικά και βαθμολογικά την ομάδα. Παρ’ ότι εσείς προσωπικά ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς τιμή σας δεν του χρωστάγατε ούτε ένα ευρώ, γνωρίζετε όμως ότι κι ο Νίκος είναι ένα από τα αδικημένα παιδιά της παλιάς διοικητικής κατάστασης της ΠΑΕ που έχασαν τα δεδουλευμένα τους» ανέφερε στο εξώδικο η οικογένεια.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του εξωδίκου, ανταποκρίθηκε ο ισχυρός άνδρας του Αρη Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ανέλαβε να καλύψει την οφειλή, αν και το χρέος είχε δημιουργηθεί από την προηγούμενη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων». «Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη. Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του Αρη, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας. Παρ’ όλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This