Κρήτη: Ήπιε εντομοκτόνο για να αυτοκτονήσει αλλά το μετάνιωσε και κάλεσε το ΕΚΑΒ!

Must Read

Την τελευταία στιγμή σώθηκε μια 28χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ήπιε εντομοκτόνο προκειμένου να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ευτυχώς μετά την πράξη της, το μετάνιωσε και έντρομη κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια. Αμέσως ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι της, την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσουν τον οργανισμό της από το επικίνδυνο σκεύασμα που είχε πιει. 

ΕΚΑΒ

Η 28χρονη αφού διέφυγε τον κίνδυνο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου με την βοήθεια των δικών της προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της σωματικά και ψυχολογικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This