Κυριακή 13/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δε σας βοηθούν να ανανεωθείτε. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και στα οποία έχετε εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, αποφασίστε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

ΛΕΩΝ: Από το να τα βάζετε με τους πάντες, συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ό,τι σάς δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλοι να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα, δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα, ώστε μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλλετε να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα. Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ζηλεύετε, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε. Μην «κολλάτε» σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου, που είναι διατεθειμένος να συνδράμει.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ