Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, δεν θα κερδίσετε τίποτα άλλο από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες που θα προκύψουν. Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και δίνει τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούργιες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα, γιατί επείγει να ασχοληθείτε με επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έρθουν αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στον εργασιακό χώρο. Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Οσο δύσκολο κι αν σας είναι, διοχετεύστε αλλού τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε χρήση της υπομονής των άλλων, γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει τα όριά τους. Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο εύκολες. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση όσων είναι δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται, αν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι ότι κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει, όμως πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας, όμως, τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ: Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να τους προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για ρεβάνς ή εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεών σας. Ο έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί θα δυσκολέψει τις συνεννοήσεις που επιβάλλεται να κάνετε. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες και είναι πιθανό η βασική αιτία των διαφωνιών να εμφανίζεται στο ότι καθένας θέτει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα. Μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσετε κι άλλο το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις. Αγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα μπορεί να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σας σύστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική ομορφιά σας θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Η μέρα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό χώρο, και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν. Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια και την τιμιότητά τους, γιατί, εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν την ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι. Μην μπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό τομέα. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια. Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει πάνω στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάνει κι αυτός λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί, σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας για να κάνετε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας. Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχώνεστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα. Οσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας, κι εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Ομως να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This