Άλλαξε χέρια το ματωμένο ρετιρέ που σφαγιάστηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Πωλήθηκε 13 χρόνια μετά τo διαμέρισμα στο οποίο δολοφονήθηκε ο γνωστός ηθοποιός

Must Read

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το στοιχειωμένο διαμέρισμα του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι, μέσα στο οποίο ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του 30χρονου τότε Γεωργιανού Ντέιβιντ Μουρτικνέλι, άλλαξε χέρια.

Το διαμέρισμα στο Παγκράτι, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας την οδό Μετεώρων παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια κλειστό και ανέγγιχτο από την μέρα της αποτρόπαιας δολοφονίας του διάσημου πρωταγωνιστή, το 2008.

Οι φήμες και ο άγνωστος που άφηνε λουλούδια

Παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι ένας αρχιτέκτονας το είχε νοικιάσει και το είχε ανακαινίσει, το διαμέρισμα της φρίκης παρέμενε σφραγισμένο και είχε περάσει στον ανιψιό του ηθοποιού ο οποίος είχε δηλώσει πριν χρόνια ότι δεν μπορεί να το συντηρήσει.

Μάλιστα, κάθε χρόνο, την επέτειο της δολοφονίας του Σεργιανόπουλου, κάποιος άφηνε λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Το δράμα της οικογένειας του ηθοποιού συνεχίστηκε όταν μετά την δολοφονία του μέσα σε πέντε χρόνια πέθαναν άλλα τρία μέλη της οικογένειάς του. Πρώτη «έφυγε» η αδερφή του, στη συνέχεια ο γαμπρός του. Η μητέρα του ηθοποιού μην μπορώντας να αντέξει το δράμα της οικογένειας άφησε την τελευταία της πνοή ένα χρόνο αργότερα. Όλοι τους πέθαναν προτού προλάβουν να ακούσουν τους δικαστές να αποδίδουν δικαιοσύνη για τον αγαπημένο τους Νίκο.

Σύμφωνα με το TLife, το ρετιρέ πωλήθηκε και πέρασε πλέον σε νέους ιδιοκτήτες οι οποίοι θα δώσουν «ζωή» ξανά στο διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη που τόσο αγαπούσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This