Σάββατο 19/6/2021

Διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους της Αθήνας λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, στις 07 και 08 Σεπτέμβρη, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Για τον ίδιο λόγο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα της Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας από Μαρκόπουλο προς Παιανία, στις 09 και 10 Σεπτέμβρη, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι ως εξής:

• Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερχείας και Γκινοσάτη, μέγιστου πλάτους 0,50 μ.
• Στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερχείας και για 1,25 μ. από αυτή, μέγιστου πλάτους 0,80 μ.
• Στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γκινοσάτη και για 1,25 μ. από αυτή, μέγιστου πλάτους 0,80 μ.

Επίσης, λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Εδουάρδου Λω, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 08 Σεπτέμβρη, από τις 07.00 έως τις 11.00 το πρωί.

Τέλος, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, στις 07 και 08 Σεπτέμβρη, από τις 07.30 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ