Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω του 5ου Ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Λόγω διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη από τις 08.00 το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

• Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χιλιομετρική θέση διασταύρωση Διυλιστηρίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
• Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χιλιομετρική θέση (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χιλιομετρική θέση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
• Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ