Απαιτητικός 1 στους 3 Έλληνες από το smartphone του

Must Read

Oι καταναλωτές παγκοσμίως έχουν, πλέον, ολοένα και πιο υψηλές απαιτήσεις από την τεχνολογία για την ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των προσωπικών τους αναγκών.

Η νέα κοινότητα χρηστών που δημιουργείται και διατηρεί στενή σχέση με την τεχνολογία, την οποία αξιοποιεί για να ενδυναμώσει κάθε έκφανση της δημιουργικότητας της, αποτελεί το 28% του πληθυσμού στην Ελλάδα (σ.σ. αφορά τους χρήστες smartphone 25 – 54 ετών), σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η Samsung Ηellas, σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Pollfish.

Η Samsung ονόμασε τη νέα κοινότητα «New Work Tribe», καθώς ο κύριος άξονας της ζωής της, που επηρεάζεται από τη χρήση της τεχνολογίας, είναι η εργασία, η οποία συνυπάρχει με την ψυχαγωγία χωρίς διακριτά όρια.

Διατηρεί στενή σχέση με την τεχνολογία

Η «New Work Tribe» ηλικιακά ανήκει στους μεγαλύτερους millennials (27-45), είναι multitasking σε ποσοστό 71%, με το επάγγελμα να αποτελεί το πάθος της (89%), ενώ το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι διατηρεί στενή σχέση με την τεχνολογία, την οποία αξιοποιεί για να ενδυναμώσει κάθε έκφανση της δημιουργικότητάς της.

Γι’ αυτήν την κοινότητα, η τεχνολογία και ειδικά το smartphone, είναι το κύριο εργαλείο εργασίας και ψυχαγωγίας της, με το 94% να έχει περισσότερες απαιτήσεις και να αναζητά δυνατές αποδόσεις, ενώ ταυτόχρονα επιθυμεί περισσότερες και βελτιωμένες εφαρμογές. Το 70% αυτής της κοινότητας χρησιμοποιεί το smartphone για ψυχαγωγία (π.χ. για παρακολούθηση ταινιών και σειρών, για gaming) ενώ είναι συνδεδεμένη στα social media, δημιουργώντας περιεχόμενο γι΄ αυτά σε ισάριθμο ποσοστό (70%).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This