Αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας…

Must Read

Λίγες είναι οι στιγμές στη ζωή μας που αποτελούν σταθμούς και τις θυμόμαστε πάντα με γλυκό και ιδιαίτερο τρόπο… Για κάποιους αυτό συνδυάζεται με σημαντικούς ανθρώπους που γνωρίζουν, καταστάσεις που βιώνουν, γεγονότα που τους συμβαίνουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ορόσημο την πρόταση στο έτερον ήμισυ να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους, το γάμο, τη βάπτιση.  Γι’ αυτούς ο χώρος του κοσμήματος έχει δημιουργήσει προϊόντα που κάνουν τις στιγμές αυτές αξέχαστες και μοναδικές.

Στέφανα, αναμνηστικά για μια ζωή

Ο γάμος αποτελεί μια χαρούμενη στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου. Μπορεί η οργάνωσή του να χρειάζεται τη δέσμευση, την αφοσίωση και το χρόνο σας, στο τέλος όμως της διαδρομής μένει μια γλυκιά ανάμνηση. Δώστε προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε καθώς θα σας θυμίζουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Μια από αυτές τις επιλογές είναι τα στέφανα γάμου. Μπορείτε να βρείτε πολλά και διαφορετικά σχέδια, άλλα πιο minimal και άλλα πιο περίτεχνα. Προτιμήστε τη φιλοσοφία του Less is more και είναι σίγουρο πως θα είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας όσα χρόνια και αν περάσουν.

Και μετά το I do, αρχίζει το τρέξιμο

Οι βέρες γάμου είναι μια πολύ σημαντική επιλογή. Υπάρχουν πολλά σχέδια με διαφορετικά υλικά και χρώματα. Άλλα κλασικά και άλλα πιο μοντέρνα. Ωστόσο, η τελική επιλογή ανήκει στην προσωπική αισθητική που έχετε εσείς και το ταίρι σας. Εξάλλου, θα τις φοράτε για μια ζωή, επομένως  αξίζει τον κόπο να σκεφτείτε προσεκτικά ποιες προτιμάτε. Μια σταθερή και διαχρονική αξία αποτελούν οι απλές χρυσές βέρες.

Βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι

Η βάπτιση αποτελεί άλλη μια ξεχωριστή στιγμή. Σε αυτή είναι σημαντικοί οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρια. Η τέχνη του κοσμήματος προσφέρει πολλά σχέδια από διαφορετικά υλικά για να επιλέξετε αυτόν που αρέσει σε εσάς. Κίτρινος, λευκός, ροζ χρυσός ή ασήμι; Minimal ή πιο περίτεχνο σχέδιο; Ένας λιτός σταυρός από λευκόχρυσο είναι πάντα μια επιλογή που θα ξεχωρίζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι

Εάν βαπτίζετε κορίτσι, σίγουρα οι επιλογές σας είναι αναρίθμητες. Μια καλή σκέψη είναι οι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια από επώνυμα brands. Ένα υπέροχο κόσμημα που η/ο αγαπημένος της νονά/ός θα έχει προσφέρει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής της και θα το φορά όταν πλέον θα έχει μεγαλώσει.

Όποια κοσμήματα και αν επιλέξετε για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, το πιο σημαντικό είναι να τις χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να έχετε μια τρυφερή και γλυκιά ανάμνηση. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο Skaras Jewels.

Η πείρα και η αγάπη μας για την τέχνη του κοσμήματος είναι σίγουρο πως θα καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Δείτε τα κοσμήματα εδώ: Στέφανα Louvaris από Ασήμι, Βέρες Γάμου από Χρυσό, Σταυρός Βάπτισης Διπλής όψης για Αγόρι, Σταυρός Βάπτισης Val΄Oro με Αλυσίδα για Κορίτσι Ροζ Χρυσό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This