Γύρισαν σπίτι και βρήκαν την 16χρονη κόρη τους απαγχονισμένη

Για 45 ολόκληρα λεπτά οι διασώστες προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στη ζωή

Must Read

Μια νέα τραγική είδηση μας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα από τον Εύοσμο, όπου έλαβε χώρα η αυτοκτονία ενός 16χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, την ανήλικη βρήκαν κρεμασμένη το μεσημέρι της Τρίτης οι γονείς της, επιστρέφοντας σπίτι. Άμεσα κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και επί τόπου έσπευσαν μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ένα όχημα μικρού όγκου, μια μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης και ένα ασθενοφόρο.

Οι διασώστες επιχείρησαν επί 45 ολόκληρα λεπτά να επαναφέρουν τη 16χρονη στη ζωή, προσπάθεια την οποία συνέχισαν και κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Ωστόσο, παρόλη τη μάχη που έδωσαν γιατρός και διασώστες, δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, η άτυχη 16χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This