«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί που βρήκαν παρατημένο σε χαρτόκουτο το μικρό κοριτσάκι

Συνελήφθη υπό την επήρεια ναρκωτικών ο πατέρας - Τι δήλωσε η μητέρα των 7 παιδιών

Must Read

Ακόμα και οι σκληροί της ΕΛ.ΑΣ. σάστισαν στη θέα της απάνθρωπης εγκατάλειψης ενός μικρού κοριτσιού μέσα σε χαρτόκουτο στην Κρήτη!

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, ενημερώθηκαν από έναν πολίτη ότι κάποιοι εγκατέλειψαν ένα μικρό κοριτσάκι μέσα σε χαρτόκουτο, το οποίο έκλαιγε γοερά, μόνο του μέσα στο κρύο.

Μιλώντας στο Cretaliv, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρήκαν το μικρό παιδί, σημειώνουν ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την εικόνα: «Ως πατέρας που έχω κόρη σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήθελα να δω ξανά κανένα παιδί σε αυτή την κατάσταση» είπε ένας από τους αστυνομικούς και πρόσθεσε: «Είμαστε πρώτα γονείς και μετά αστυνομικοί».

Περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί, οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν ξυπόλητο και έκλαιγε με αναφιλητά, ενώ δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ, το πήραν αγκαλιά, βρήκαν παπούτσια να του φορέσουν και του αγόρασαν σοκολάτες για να το ηρεμήσουν.

Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος φαινόταν ότι βρισκόταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.  Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Ρομά και στη συνέχεια, η συζυγός του έφτασε και εκείνη στο  Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στο περίπτερο να αγοράσει κάτι για το παιδί και όταν είδε τους αστυνομικούς, φοβήθηκε ότι τον αναζητούσαν και γι αυτό κρύφτηκε, περιμένοντας να φύγουν.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε στον 28χρονο Ρομά πατέρα του μικρού κοριτσιού, φυλάκιση 15 μηνών. Μάλιστα, όση ώρα εκδικαζόταν η υπόθεση, η 27χρονη συζυγός του, μαζί με τα 7 παιδιά τους, περίμενε απ΄έξω.

Η ίδια υποστήριξε ότι τους έχουν κάνει έξωση από το σπίτι που έμεναν και ότι θέλουν αν φύγουν από την Κρήτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This