Στο μετρό της Ομόνοιας εντοπίστηκε να κοιμάται η εξαφανισμένη μητέρα από την Κω!

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τα τέλη Ιουνίου!

Must Read

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ εξαφάνισης της 43χρονης μητέρας από την Κω, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα τέλη Ιουνίου.

Η Διονυσία Καραγεωργίου, εντοπίστηκε αργά την νύχτα να κοιμάται στο σταθμό Ομόνοιας, στο χώρο του μετρό. Η εκπομπή το «Τούνελ», με την βοήθεια της αστυνομίας, την πλησίασε με διακριτικότητα. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. της περιοχής και αστυνομικοί ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειές τους, που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Τα ίχνη της 43χρονης μητέρας είχαν χαθεί από την Κω στα τέλη Ιουνίου. Νησιώτισσα που συνταξίδεψε μαζί της από την Κω στον Πειραιά, ενημέρωσε την εκπομπή και η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώθηκε στην περιοχή της Αθήνας. Μία εβδομάδα μετά, η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Αγγελική Νικολούλη

Τηλεθεατές ευαισθητοποιημένοι από την περιπέτεια της Διονυσίας, έστειλαν στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που της έμοιαζε. Το «Τούνελ» τις προώθησε στην αδελφή της, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

«Μας κάνατε το καλύτερο δώρο. Φοβόμασταν για τη ζωή της και χάρη σ’ εσάς τη βρήκαμε ζωντανή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This