Θεσσαλονίκη: Εντείνονται οι κινητοποιήσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο...

Must Read

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που δηλώνουν αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς σήμερα πραγματοποίησαν μια ακόμη συγκέντρωση και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Η πορεία διέσχισε το κέντρο της πόλης και πέρασε από το αρχικό σημείο του Λευκού Πύργου από όπου ξεκίνησε και κατευθύνεται ανατολικά, με την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Νίκης και τις οδούς Εθνικής Αμύνης, Παύλου Μελά, Ν. Γερμανού και Μητροπόλεως από το ύψος της Βενιζέλου να διακόπτεται προσωρινά εξαιτίας της κινητοποίησης.

Τα συγκεντρωμένα άτομα φώναζαν συνθήματα όπως «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη» και «πάρτε πίσω τις αναστολές», ενώ, όταν η πορεία πέρασε από την Αγίας Σοφίας, τα μέλη της έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

  • Δείτε πλάνα από την συγκέντρωση και την πορεία:

Σημειώνεται πως στην πορεία είχαν ενσωματωθεί και υγειονομικοί, μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματικών Υγείας, οι οποίοι νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, απέναντι από το Μέγαρο της ΕΡΤ, στη Λ. Στρατού.

*πηγή φωτό / video: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This