Μεγάλη Βρεταννία: Πραγματοποίησε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φέτος το ξενοδοχείο υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου»

Must Read

Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και πάλι και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο στο ιστορικό ξενοδοχείο. Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του ξενοδοχείου, που φέτος πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία καλεσμένων, σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το πανύψηλο έλατο ύψους 7 μέτρων δεσπόζει στο εντυπωσιακό λόμπυ διακοσμημένο με περίτεχνα στολίδια και πάνω από 20 χιλιάδες αστραφτερά λαμπάκια δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και η ατμόσφαιρα να μην πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πάτερ Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, από 4/12/2021 και για τους επόμενους 6 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με σκοπό τη συνεισφορά στο έργο του οργανισμού.

  • Στο βίντεο που ακολουθεί, η μικρή Ελένη από την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με πίστη, αγάπη και ελπίδα φωτίζει μαγικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις καρδιές μας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This