Το σκάνδαλο Φουρθιώτη θα πέσει πάνω στο Μαξίμου και όχι στο λιμάνι

Όταν μετά από τέτοιες αποκαλύψεις ο πρώην μάνατζερ πορνοστάρ παραμένει ελεύθερος, τότε δεν φταίει καμιά διορισμένη, κανένας ολιγάρχης.

Must Read

Σίγουρα ο Φουρθιώτης δεν είναι μόνος. Υπάρχει μάλιστα η σοβαρή πιθανότητα κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τον χαρακτήρα του, ακόμα και να τον καθοδήγησαν προκειμένου να επιδιώξει την έκδοση «συμβολαίων», όπως καταθέτουν πλέον μάρτυρες.

Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο να επιβεβαιωθεί, εάν ελεγχθούν προσεκτικά οι επικοινωνίες του  και διαπιστωθούν τυχόν επαφές με άτομα που επίσης θα ήθελαν να ξεφορτωθούν τους ίδιους, «ενοχλητικούς δημοσιογράφους», όπως ισχυρίζονται μάρτυρες στις καταθέσεις τους.

Η σκανδαλώδης αποφυλάκιση όμως του πρώην manager πορνοστάρ, δεν βαρύνει κανένα κύκλωμα. Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, βαρύνει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου. Διότι ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του θα επωμιστούν τεράστιο πολιτικό κόστος από αυτά που διαφαίνονται μετά τις τελευταίες μαρτυρίες. Εκεί, δεν θα υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, εάν δεν δράσουν άμεσα, αποφασιστικά και καταλυτικά σήμερα.

Εάν δεν λάβει τέλος τώρα η γελοιοποίηση του κράτους από έναν υπόδικο για κακουργήματα, ο οποίος έφτασε ακόμα να σέρνει βουλευτές στην κρατική ασφάλεια, να γελοιοποιεί εισαγγελείς, να εξευτελίζει τα σώματα ασφαλείας,  α θέτει σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών και να κατηγορείται ακόμα και για συμβόλαια, ο πρωθυπουργός θα επωμιστεί το σύνολο της πολιτικής ευθύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This