Πέρασαν χειροπέδες και άρπαξαν διευθυντή σχολείου στο Αιγίνιο Πιερίας!

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»... συνέλαβαν τον Γυμνασιάρχη! - Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις - Δήλωση Θεοδωρικάκου

Must Read

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί έξω από το Γυμνάσιο στο Αιγίνιο της Πιερίας, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιο Μανώλα, κάποια άτομα που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πήγαν και… συνέλαβαν τον Γυμνασιάρχη.

«Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι καν από την περιοχή μας αυτά τα άτομα… Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Τέτοιος παραλογισμός. Οι παράνομοι οδήγησαν έναν πολίτη στο νόμο», είπε ο κ.Μανώλας στην ΕΡΤ3.

«Όταν μου αναφέρθηκε το γεγονός, πήγα αρχικά στο Γυμνάσιο και μετά στο τμήμα και επειδή καταλαβαίνετε την ψυχολογία του ανθρώπου, τον πήγαν στο Κέντρο Υγείας. Εκεί τον συνάντησα, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτρεμε ολόκληρος από τη σύγχυση. Είδα κάποιους μώλωπες που είχε στα χέρια από τις χειροπέδες. Κάποιοι είπαν ότι τον ξυλοκόπησαν, δεν ξέρω, υπήρχαν πάντως μάρτυρες στο γεγονός», πρόσθεσε ακόμα ο Δήμαρχος.

«Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή και εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έγιναν και συλλήψεις.

Δήλωση Θεοδωρικάκου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με δήλωσή του καταδίκασε το επεισόδιο και απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση:

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This