ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πουλάνε και δεύτερο νησάκι στις Αλκυονίδες! Δείτε την αγγελία

Must Read

Μετά την αποκάλυψη από το Newsbreak.gr για αγγελία πώλησης του μεγαλύτερου από το σύμπλεγμα των Αλκυονιδών νήσων, της Ζωοδόχου πηγής, σειρά πήρε τώρα και το μικρότερο νησί Δασκαλειό το οποίο πωλείται έναντι 4.500.000 ευρώ.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Το Δασκαλειό είναι εκτάσεως 250.000 τμ και περιέχει και οικίες και βρίσκεται στο κέντρο των τεσσάρων νησιών του ρήγματος που οι επιστήμονες τους τελευταίους μήνες έχουν επισημάνει ότι περιμένουν με επίκεντρο τις Αλκυονίδες μεγάλο σεισμό.

Η αποκάλυψη της πώλησης του νησιού Ζωοδόχος Πηγή, πριν δύο μήνες από το newsbreak .gr προκάλεσε τεράστια αίσθηση και το θέμα αναπαρήχθη σε πολλά πανελλαδικά sites.

Σύμφωνα με την περιγραφή της νέας αγγελίας για το Δασκαλειό: «Λουτράκι, Αλκυονίδες – Νησί 257.000τμ χρήση γης αμιγούς κατοικίας, άρτιο, οικοδομήσιμο, τιμή συζητήσιμη, ευκαιρία.

Το νησί Δασκαλειό βρίσκεται στις Αλκυονίδες Νήσους ( ΚΑΛΑ ΝΗΣΑ) είναι 257 στρέμματα με οικία 120 τμ με νόμιμη άδεια. Μπορεί να οικοδομηθεί το 10% . Υπάρχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα όπως και χαρτί δασαρχείου. Τιμή €4.500.000 (κωδ. 873)».

Όπως είχαμε αναφέρει στο πρώτο ρεπορτάζ μας και βάσει των όσων είπε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης «Το τέρας των Αλκυονιδών θα γρυλίσει και πάλι». Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει άλλωστε ότι το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου 1981, 6,7 ρίχτερ που -με επίκεντρο τις Αλκυονίδες στον Κορινθιακό κόλπο- είχαν ως αποτέλεσμα 20 νεκρούς, 22.500 ισοπεδωμένα σπίτια και 60.000 ακόμα με εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This