Εγκλωβισμός δύο ατόμων σε δρόμο μετά από κατολίσθηση κοντά στη Βάλμη Ηλείας

Must Read

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή κοντά στις Ξενιές Βουπρασίας, στο δρόμο προς τη Βάλμη του Δήμου Πηνείας, στα όρια των νομών Ηλείας και Αχαΐας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας, προκλήθηκε κατολίσθηση και δύο άνδρες έχουν αποκλειστεί στο δρόμο, χωρίς να κινδυνεύουν όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες.

Όπως μεταφέρει ilialive.gr, τα δύο άτομα δεν μπορούν να προχωρήσουν, καθώς αφού πέρασαν από γεφύρι που έχει υποστεί ζημιές και δεν μπορούν να ξαναπεράσουν λόγω επικινδυνότητας, δεν μπορούν να πάνε και μπροστά, καθώς ο δρόμος έχει κλείσει από κατολίσθηση και όγκους λάσπης.

Στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ήλιδας, ενώ σπεύδουν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*φωτό του ilialive από τον Δήμο Ήλιδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This