Δύσκολες ώρες για τον «σκληρό» Μπρους Γουίλις – Η Ντέμι Μουρ προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού φαίνεται ότι έχει επιδεινωθεί

Must Read

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση στα διεθνή ΜΜΕ ότι η Ντέμι Μουρ προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο στον πρώην σύζυγό της Μπρους Γουίλις, γεγονός που «μαρτυρά» ότι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού ενδέχεται να έχει επιδεινωθεί.

Ήταν πριν από δύο χρόνια περίπου όταν ανακοινώθηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός που άρχισε να απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας, πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, για την οποία οι επιστήμονες δίνουν προσδόκιμο ζωής έως 6 χρόνια, ωστόσο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κανένας δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η υγεία του Γουίλις.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ντέμι Μουρ αλλά και η δεύτερη σύζυγος του 69χρονου ηθοποιού Έμα Χέμινγκ μαζί με τα παιδιά του, προετοιμάζονται για δυσάρεστες εξελίξεις.

Mε την Έμα Χέμινγκ

Πηγές στο περιοδικό «In Touch» αναφέρουν ότι «ο Μπρους έχει δώσει στην Ντέμι μια νέα oπτική για τη ζωή. Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Αναπολεί τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει. Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο. Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους» ανέφερε η πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ντέμι Μουρ αναφέρει ότι εκτιμά το ότι ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» ενώ προσπαθούσε να πείσει την ίδια που πάλευε με ψυχολογικά τραύματα και διατροφικές διαταραχές ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα».

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει κύκλοι από το περιβάλλον του, ο «Die Hard» Γουίλις έχει χάσει τις γλωσσικές του δεξιότητες αλλά και την ικανότητα να αναγνωρίζει ανθρώπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This