Αφέθηκε ελεύθερος (πάλι) ο Φουρθιώτης!

Ελεύθερος ο Φουρθιώτης μετά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα

Must Read

Με μπαστούνια έφυγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την σύλληψη του το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από μήνυση που κατέθεσε πρώην συνεργάτης του δημοσιογράφος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Ο παρουσιαστής και μάνατζερ μοντέλων οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Σε γραπτή του δήλωση μέσω των social media, αναφέρει:

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου. Ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This