Νεκρός 35χρονος που κόλλησε κορωνοϊό ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Θρήνος στο Αγρίνιο με τον άδικο χαμό του Γιάννη

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του Γιάννη Κομποτού στο Αγρίνιο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 35 του χρόνια, όταν κόλλησε κορωνοϊό στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karvasaras.gr, ο νεαρός άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Νοεμβρίου, με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο 35χρονος ενώ έδινε τη δική του μάχη του μάχη νοσηλευόμενος, κόλλησε κορωνοϊό πριν από πέντε ημέρες, μέσα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να παρουσιάσει μεγάλη επιδείνωση.

Ο Γιάννης Κομποτός ο οποίος έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα, άφησε τελικά την τελευταία του πνοή σήμερα, Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο 35χρονος δεν είχε προλάβει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ενώ όπως δήλωσαν οι συγχωριανοί στο karvasaras.gr, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και πρόθυμος.

Το περιστατικό αυτό δυστυχώς έρχεται ως τραγικό αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει καταγγελίες υγειονομικών που συχνά τονίζουν ότι τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία με τον φόρτο των περιστατικών αδυνατούν πλέον να διατηρήσουν σωστά τα μέτρα προστασίας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This