Ανακοινώνεται ο… οδικός χάρτης των «εορταστικών» μέτρων

Γιατί πάνω απ' όλα αυτή η Κυβέρνηση έχει (αφηρημένο) σχέδιο...

Must Read

Λίγο πριν αδειάσει η κλεψύδρα και ανακοινωθούν τα νέα… εορταστικά μέτρα από την Κυβέρνηση που θα αφορούν ανεμβολίαστους, διπλοεμβολιασμένους και τριπλοεμβολιασμένους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είπε πως «θα πρόκειται για έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη για το πώς θα περάσουμε όλες τις γιορτές».

Μάλιστα, σχολίασε πως «δεν αλλάζει κάτι πολύ ουσιαστικά για την εορταστική περίοδο και πως οτιδήποτε κριθεί σκόπιμο μετά και από εισηγήσεις των ειδικών (σ.σ. οι οποίοι ειδικοί δεν έχουν εισηγηθεί σε καμία περίπτωση τεστ επί πληρωμή που αφορούν τους εμβολιασμένους) η κυβέρνηση θα δει πως θα το υιοθετήσει προκειμένου να είναι και λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ικανοποιεί τις βασικές παραμέτρους της κυβερνητικής στρατηγικής».

Ο κ.Οικονόμου έβαλε μπρος ξανά την κασέτα που λέει ότι «ότι δεν βρίσκεται σήμερα (σ.σ. αύριο όμως είναι μια άλλη μέρα…) στις σκέψεις της κυβέρνησης ένα καθολικό lockdown και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν καθολικά μέτρα».

Για να προσθέσει πως «εάν χρειαστούν μέτρα οριζόντιου χαρακτήρα, αλλά όχι με καθολικό περιορισμό, θα συζητηθούν και θα ανακοινωθούν χωρίς αιφνιδιασμούς», ενώ σημείωσε ότι η Κυβέρνηση «εξετάζεται η πιθανότητα να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τη διάθεση δωρεάν self test στους πολίτες προκειμένου να εξεταστεί η επιδημιακή κατάσταση στη χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This