Απόστολος Λύτρας: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ίσως συλληφθεί και εντός της ημέρας»!

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια!

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς όπως ανέφερε πριν από λίγη ώρα σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας: «Ίσως συλληφθεί και εντός της ημέρας» ο πρώην παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα του πρώην τηλεπαρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της, ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι «ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμελημματικού χαρακτήρα».

Σε ότι αφορά την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε πως:

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε ο κ. Λύτρας, στον ΑΝΤ1.
Ο δικηγόρος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της «κόρης φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία». Ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με «θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας» συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει «τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».
Ο ίδιος, όπως είπε, είχε εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που είχε κερδίσει από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» «για να συνάψει τις επαφές».

Παράλληλα, σημείωσε πως από την έρευνα θα φανεί εάν είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο ή όχι. «Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα» εξήγησε ο δικηγόρος.
Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και «δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Πρέπει και η εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της».

Όπως αποκάλυψε, χθες προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και πλέον «περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

Πού εστιάζει η έρευνα της Δίωξης

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» τις αναρτήσεις που έκανε στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του. Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή και προκαταρκτική έρευνα και η Δίωξη την άρχισε. Στην υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν, ακόμα, σκοτεινά σημεία με χαρακτηριστικό πως σε ένα από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί δεν φαίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά η γυναίκα που τον καταγγέλλει ισχυρίζεται πως είναι εκείνος.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει έρευνα για να ανακαλυφθούν τρεις πτυχές της υπόθεσης. Ειδικότερα, θα εξεταστεί:

Εάν υπάρχουν αλλά βίντεο τα οποία είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Εάν είναι ακόμα αναρτημένα τα βίντεο. Σε τέτοια περίπτωση το έγκλημα θα θεωρηθεί διαρκές και θα συλληφθεί. Διαφορετικά θα σχηματιστεί μόνο δικογραφία σε βάρος του.
Εάν αποκόμιζε χρήματα από τα βίντεο. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει κακουργηματική δίωξη και θα συλληφθεί.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This