Στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα σπίτια του

Έρευνα των αρχών στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο

Must Read

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα περάσει το βράδυ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα πήγε μόνος, με το αυτοκίνητό του, να παραδοθεί στις αρχές που τον αναζητούσαν στη διαδικασία αυτοφώρου.

Φαίνεται ότι ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που θα τον απαθανάτιζαν με χειροπέδες, έσπευσε να εμφανιστεί μόνος του στις αρχές, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του μια 23χρονη γυναίκα, κόρη φιλικού του ζευγαριού, η οποία κατήγγειλε ότι ο πρώην παρουσιαστής δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιήσουν έρευνες στά σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο και θα κατασχέσει όλους του ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα αναζητήσει τα ψηφιακά του ίχνη και τις αναρτήσεις που έκανε στις ροζ ιστοσελίδες. Μάλιστα, ακόμα και αν είχε προσπαθήσει να διαγράψει υλικό, οι αρχές μπορούν να εντοπίσουν στοιχεία τα οποία θα φανούν χρήσιμα.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε περίπτωση που ο ίδιος ζητήσει προθεσμία, τότε η απολογία του θα γίνει το Σάββατο. Μάλιστα, εφόσον του ασκηθεί δίωξη, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, μπορούν να ζητήσουν ακόμα και την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=fScWu8P_RX0

Υπενθυμίζεται ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν προκύψει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικό όφελος από τα βίντεο που ανέβαζε. Μόνο τότε θα του απαγγελθούν κατηγορίες για κακούργημα.

https://www.youtube.com/watch?v=92OHx47iaa4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This