Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε πότε θα δείξει το πρόσωπό της…

Με μεγάλη δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει την δύσκολη κατάσταση που βιώνει

Must Read

Με μεγάλη δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και της άλλαξε την ζωή της.

Ασχολείται ενεργά και με το instagram και για πρώτη φορά απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι. «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε» ήταν ένα από τα μηνύματα, με την Ιωάννα να απαντάει: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Στην ερώτηση για το πως είναι ψυχολογικά αυτή την περίοδο, δεν δίστασε να απαντήσει: «Είμαι λίγο αγχωμένη. Έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου. Είμαι μπερδεμένη και προσπαθώ να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα με τη γιατρό μου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This