Απίστευτη ταλαιπωρία για έναν 24χρονο – Τον έκαναν «μπαλάκι» για ένα μοριακό τεστ

Αφού ξόδεψε 60 ευρώ σε ταξί τελικά κατέληξε στο σπίτι του χωρίς να έχει εξεταστεί

Must Read

«Μπαλάκι» ανάμεσα στο ΠΑΓΝΗ και ΤΟΜΥ έγινε ένας 24χρονος άνδρας από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος συνειδητοποίησε κάνοντας self test ότι είναι θετικός στον Covid-19.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα του μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ο γιος της αισθάνθηκε αδιαθεσία ανήμερα των Χριστουγέννων και έκανε 2 self test τα οποία βγήκαν θετικά. Ο νεαρός ξεκίνησε για το ΠΑΓΝΗ το οποίο εφημέρευε προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ καθώς τα διαγνωστικά κέντρα ήταν κλειστά.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ενημέρωσε ότι τα τεστ που έκανε βγήκαν θετικά, ωστόσο τον ενημέρωσαν ότι εκεί δεν μπορούν να τον υποβάλλουν σε PCR τεστ και τον έστειλαν με παραπεμπτικό στο ΙΚΑ του Εσταυρωμένου, προκειμένου να εξεταστεί εκεί.

Ο νεαρός άνδρας πήρε ταξί και πήγε στο ΙΚΑ, ωστόσο εκεί τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να του κάνουν τεστ και ότι θα έπρεπε να πάει πίσω στο νοσοκομείο. Αφού πήρε ξανά ταξί, ο 24χρονος έφτασε και πάλι στο ΠΑΓΝΗ. Εκεί ενημέρωσε τους υγειονομικούς  για ότι είχε συμβεί και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΙΚΑ, τον έστειλαν πίσω ξανά.

Ο νεαρός άνδρας έφτασε ξανά στο ΙΚΑ Εσταυρωμένου, όντας βέβαιος ότι το θέμα είχε λυθεί, ωστόσο εκεί του έριξαν ξανά «άκυρο» και του είπαν ότι τελικά δεν μπορούν να τον εξετάσουν.

Απελπισμένος ο νεαρός άνδρας που νοσούσε από κορωνοϊό, πήρε ταξί ξανά και έχοντας πληρώσει 60 ευρώ για τις άσκοπες βόλτες ανάμεσα σε ΙΚΑ και νοσοκομείο, πήγε σπίτι του όπου απομονώθηκε μέχρι σήμερα το πρωί όπου και άνοιξαν τα διαγνωστικά κέντρα.

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη υποστήριξε ότι τα νοσοκομεία δεν είναι υποχρεωμένα να κάνουν μοριακό τεστ σε ασθενείς, ωστόσο όπως είπε θα ερευνήσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This