Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά σήμερα στον ανακριτή

Απολογείται εκ νέου για νέα υπόθεση - Αποκαλύψεις για τη σχέση του με site οίκων ανοχής

Must Read

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος μπορεί χθες, Δευτέρα 27/12, να αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών -στο διαδίκτυο- ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, ωστόσο μια τρίτη μήνυση πρώην συντρόφου του ήταν ο λόγος που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου, συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες, στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται σε λίγο να περάσει για δεύτερη συνεχή ημέρα το κατώφλι του ανακριτή μετά από μήνυση που έκανε 42χρονη. Η συγκεκριμένη γυναίκα τον κατηγορεί ότι ανέβασε σε site βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τρίτη μηνύτρια από τη Θεσσαλονίκη διατηρούσε σχέση με τον παρουσιαστή από το 2004 έως το 2006, ενώ φαίνεται πως μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, ανακάλυψε στο διαδίκτυο δικά της βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να την πείσει να καταγράψουν τις προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο, της είπε ότι θα παντρευτούν.

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να εξεπλάγη από το γεγονός ότι διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας στον ανακριτή ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε τα βίντεο, τα οποία ο ίδιος είχε αποσύρει. Στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019 να ανεβάζει βίντεο, διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ανακριτή σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέες καταγγελίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This