Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: «Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές»

Must Read

Αναφορά στην επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον και στην πορεία της πανδημίας στην χώρα έκανε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως η μόνη πρόβλεψη που μπορεί να κάνει για την πορεία της νέας παραλλαγής στην χώρα είναι ότι το φαινόμενο αυτό θα εξελιχθεί γρήγορα και θα δούμε υψηλές «κορυφές» που θα μας τρομάξουν, ενώ θεωρείται αναμενόμενο ότι θα πιεστεί το ΕΣΥ.

«Η Όμικρον θα εκτοπίσει τη Δέλτα, αν δεν την έχει ήδη εκτοπίσει. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Ο κύκλος της ανόδου και της καθόδου με την Όμικρον, επειδή διασπείρεται ταχύτατα, θα εξελιχτεί γρήγορα. Είναι θέμα εβδομάδων. Η πίεση στα νοσοκομεία θα προέλθει από ανεμβολίαστους άνω των 50 ετών», είπε και πρόσθεσε πως η Όμικρον δίνει ελαφρές νοσήσεις, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάποιους.

Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ ξέσπασε εναντίον όσων απέτρεπαν τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν και έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

«Πιστεύω ότι αυτοί που απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χθες και προχθές που ήταν η αλλαγή του χρόνου να κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και βαθιά μέσα στη ψυχή τους, να δουν τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες. Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές. Ελπίζω χθες και προχθές να κοιτάχτηκαν βαθιά μέσα στη ψυχή τους και να αλλάξουν πορεία», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This