Don’t Look Up στα ελληνικά: Κορωνοπάρτι Πακιστανών στο Σύνταγμα, αλλά τα κανάλια έδειχναν τον καμπινέ του κακομοίρογλου!

Η γνωστή ταινία του Netflix γίνεται πραγματικότητα στην Ελλάδα!

Must Read

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αθήνα κατελήφθη από χιλιάδες πακιστανούς που ύψωναν μάλιστα πακιστανικές σημαίες από το κοινοβούλιο έως την πλατεία Ομονοίας.

Είχαν στήσει μάλιστα και ένα ατέλειωτο πάρτι με ηχεία στην πλατεία Συντάγματος, ζωντανή ορχήστρα στην Ερμού και κέφι μέχρι το Μοναστηράκι. Εννοείται ότι η μάσκα ήταν ένα προαιρετικό αξεσουάρ το οποίο στην καλύτερη περίπτωση, κάλυπτε το μούσι των παλικαριών από το Ισλαμαμπάντ που έκαναν απόβαση Αμερικής και Πανεπιστημίου γωνία.

Με απλά λόγια, μιλάμε για εκατοντάδες παραβάσεις των μέτρων μέσα σε λίγες ώρες, που θα έπρεπε να είχε οδηγήσει στην επιβολή προστίμων εκατομμυρίων ευρώ και εκατοντάδες συλλήψεις. Την ώρα μάλιστα που ο αρμόδιος υπουργός Θεοδωρικάκος είχε προαναγγείλει την ύπαρξη 10.000 αστυνομικών στους δρόμους για την τήρηση των μέτρων.

Ακόμα κι αν αφαιρέσουμε τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που φύλαγαν τον Ρουβά, και πάλι περίσσευαν αρκετές χιλιάδες αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη και να αποτρέψουν αυτές τις θλιβερές εικόνες που προσέβαλαν το κράτος δικαίου.

Εκεί λοιπόν που θα περίμενε κανείς τα συγκεκριμένα αίσχη να είναι Πρώτο Θέμα σε όλα τα κανάλια, ακόμα και αυτά του Μαρινάκη, του ανθρώπου που διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα σε ένα στάδιο που λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης για να προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι παίκτες του λόγω Ραμαζανιού, η είδηση κυριολεκτικά εξαφανίστηκε!

Αντί να βλέπουμε τους αλαλάζοντες Ταλιμπάν στην πλατεία Συντάγματος στην μαζικότερη ίσως παραβίαση των νόμων του κράτους που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια, τα κανάλια μας έδειχναν «καταιγιστικά» τον καμπινέ ενός «Κακομοίρογλου», στον οποίο έγινε λέει πάρτι και επιβλήθηκε πρόστιμο!

Μας έδειχναν επίσης τις «τρομερές εικόνες» που ανέβασε ένας εικοσιεπτάχρονος στο ίνσταγκραμ, και αποκάλυψαν πως σε κάποιο μαγαζί καμιά δεκαριά άτομα χοροπήδαγαν υπό τον ρυθμό της μουσικής. Λόγω αυτού του video μάλιστα, οι αρχές «κινήθηκαν άμεσα» και συνέλαβαν τον κακομοίρη που ανέβασε το βίντεο καθώς και μια εικοσιδυάχρονη κοπέλα που ήταν μπροστινή στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Την ίδια στιγμή όμως τα πακιστανικά κανάλια είχαν ακόμα και ζωντανές συνδέσεις από τα όργια στο Σύνταγμα, ενώ έχουν κυκλοφορήσει εκατοντάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τις εικόνες ντροπής. Όμως, οι αρχές που «επενέβησαν ακαριαία» για να συλλάβουν την κοπελίτσα και τον «κόπανο», δεν πήραν είδηση τα εκατοντάδες βίντεο που έχουν γονατίσει το Τικ τοκ, το YouTube, το Twitter και το facebook. Για την ακρίβεια, πέριξ της πλατείας Συντάγματος, της Ερμού, του Μοναστηρακίου, δεν υπήρξε ούτε μία παρέμβαση για τις εκατοντάδες παραβιάσεις των μέτρων.

Δεν πειράζει λοιπόν που ο κομήτης έρχεται να σκάσει στο κεφάλι μας. Απλά μην τον κοιτάτε. Και τα μεγάλα κανάλια θα φροντίσουν να σας κρατήσουν απασχολημένους με τον καμπινέ του χλιμίτζουρα και το βίντεο του πανίβλακα.

Αυτά τα βίντεο άλλωστε, δεν βολεύουν το κυβερνητικό αφήγημα….

Δείτε τα βίντεο της ντροπής:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This