Σε απόγνωση οι καρκινοπαθείς στην Κρήτη – Τέλος τα δωρεάν rapid test στο ΠΑΓΝΗ!

Εξοργιστική απόφαση της Διοίκησης βάζει τους καρκινοπαθείς να πληρώνουν από την τσέπη τους και να στέκονται με τις ώρες σε ουρές για να κάνουν τεστ!

Must Read

Πέρα για πέρα εξοργιστική είναι η απόφαση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, που ταλαιπωρεί ακόμη περισσότερο τους καρκινοπαθείς στην Κρήτη, που εκτός από τον αγώνα που δίνουν έχουν να αντιμετωπίσουν και την αναλγησία των αρμοδίων.

Έτσι από τη Δευτέρα οι καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία στο ΠΑΓΝΗ δεν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για να μπουν στο νοσοκομείο! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους και να στέκονται με τις ώρες, περιμένοντας σε ατελείωτες ουρές!

Η Διοίκηση του νοσοκομείου κατάργησε τα δωρεάν rapid test και πλέον οι καρκινοπαθείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ, για να μπορέσουν να μπουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και να κάνουν την θεραπεία τους.

Το τι συμβαίνει και στα νοσοκομεία της Κρήτης αποδεικνύει το περιστατικό της 82χρονης Μαρίας Περισυνάκη, η οποία είναι κατάκοιτη με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας και νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα αφού υποστηρίχθηκε με οξυγόνο, ξεπέρασε τον κίνδυνο και τώρα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της και να νοσηλευτεί κάποιος άλλος που έχει ανάγκη.

Και εδώ αρχίζει η μεγάλη περιπέτεια της 82χρονης… Όπως εξηγεί και στο βίντεο κατασυγκινημένος ο σύζυγός της, είναι αδύνατον να επιστρέψει σπίτι γιατί οι δυο νοσηλεύτριες που την φροντίζουν αρνούνται, διότι στα τεστ που υποβάλλεται η γυναίκα βγαίνει ακόμη θετική.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ως λύση δίνουν την μεταφορά της στη Νεάπολη Λασιθίου, με τον σύζυγό της να εκλιπαρεί να μην την πάνε, μιας και είναι μεγάλη και η απόσταση. Από την πλευρά τους οι γιατροί δηλώνουν ότι παρείχαν κάθε δυνατή φροντίδα στην ασθενή, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και παρουσιάζει κατακλίσεις. «Η μόνη λύση είναι να μεταφερθεί στη Νεάπολη, πρέπει να φροντίσουμε τους υπόλοιπους ασθενείς που χρειάζονται παροχή οξυγόνου», αναφέρουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This