Η Χίος αντιστέκεται στα κυβερνητικά σχέδια για την δημιουργία δομής παράνομων μεταναστών

Στο πόδι όλο το νησί με σύσσωμο τον λαό στον αγώνα

Must Read

Αυτή τη στιγμή στη Χίο οι πολίτες βρίσκονται στον Θόλο, στο κέντρο του νησιού, εκεί όπου σε 230 στρέμματα, σύμφωνα με τα κυβερνητικά σχέδια, θέλουν να εγκαταστήσουν περί τους… 30.000 λαθραίους και να κόψουν το νησί στη μέση με «κομάντος της Τουρκίας»! Τη στιγμή μάλιστα που η Τουρκία διεκδικεί τα νησιά μας!

Διαβάστε ακόμη: Επί ποδός οι κάτοικοι στη Χίο: Βροντερό «όχι» στη δημιουργία νέας υπερδομής φιλοξενίας

Οι στιγμές είναι ιστορικές! Το αστικό αυτό αρχοντόνησο αντιστέκεται με ΟΛΕΣ τις πολιτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του και όλο τον λαό σύσσωμο! Τα ΜΑΤ μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ είναι εκεί και στο λιμάνι θα γίνει μακελειό!

Το μήνυμα που εκπέμπουν οι νησιώτες μας είναι: «Χιώτες και Χιώτισσες τα ψέματα τελείωσαν! Σε λίγες ώρες θα επιχειρήσουν να εισβάλουν οι καταστροφείς της Χίου! Δεν θα το επιτρέψουμε! Όλη η Χίος απόψε στα Μεστά».

Να σημειωθεί ότι τα Μεστά είναι το στρατιωτικό λιμάνι της Χίου!

 

Η αντίσταση των κατοίκων και η αποφασιστικότητα τους ήταν τέτοια, που σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, απετράπη η προσέγγιση πλοίων που θα ξεφόρτωναν μηχανήματα, απαραίτητα για την έναρξη του έργου της δομής! Μία μεγάλη νίκη. Η οποία όπως ενημερωνόμαστε, θα έχει και συνέχεια.

Παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης

Τα γεγονότα στην Χίο αλλά και την Λέσβο, προκάλεσαν την παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης, η οποία χαρακτηρίζει την ίδρυση νέων δομών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ως απόπειρα εποικισμού. Αναφέρει συγκεκριμένα το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σε ανακοίνωση του:

Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ευθέως τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η κυβέρνηση επισπεύδει την δημιουργία νέων «δομών φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών στην περιοχή του Θόλος στη Χίο και στην περιοχή της Βάστριας στη Λέσβο, παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Η κυβέρνηση δεν εξαπατά μόνο τους νησιώτες, αλλά θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια με τις ενέργειες της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This