Ξαφνικοί θάνατοι: Δύο 53χρονοι νεκροί μέσα στα σπίτια τους σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα!

Τον άνδρα στη Φθιώτιδα τον βρήκε η μητέρα του νεκρό στο κρεβάτι του...

Must Read

Με νωπό το σοκ των δύο χθεσινών ξαφνικών θανάτων, ενός 18χρονου και μιας 33χρονης, ο νομός Καρδίτσας μετρά μια ακόμη απρόσμενη απώλεια, ενός 53χρονου από τα Καλογριανά.

Σύμφωνα με το KarditsalLive, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ζούσε μόνος, εντοπίστηκε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του και βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας είχαμε μια ακόμη τραγωδία, με έναν 53χρονο να εντοπίζεται νεκρός στο κρεβάτι του από τη μητέρα του!

Τον άτυχο άνδρα και γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στη Λαμία, βρήκε το πρωί η μητέρα του και παρότι το ΕΚΑΒ έσπευσε, ήταν ήδη νεκρός, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This