Τέσσερα τα πτώματα που ξεβράστηκαν σε παραλίες της Πάρου και της Νάξου, τα δύο μικρών παιδιών

Oι σοροί κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν σε θύματα του ναυαγίου που έγινε στη Φολέγανδρο το Δεκέμβριο

Must Read

Δύο ενήλικες και δύο μικρά παιδιά είναι ο τραγικός απολογισμός της σημερινής ημέρας, όσον αφορά τα πτώματα των άτυχων μεταναστών που ξεβράστηκαν σε παραλίες της Πάρου και της Νάξου.

Όσον αφορά στην Πάρο, το πτώμα που εντοπίστηκε στην παραλία Πουλιού σύμφωνα με τις αρχές ανήκει σε κορίτσι, ηλικίας περίπου 12 ετών, ενώ τρία ακόμη πτώματα εντοπίστηκαν, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, σε δύο διαφορετικές παραλίες της Νάξου. Πρώτα βρέθηκε στην Αγιασσό το πτώμα ενός ακόμη μικρού παιδιού, επίσης κοριτσιού, ηλικίας περίπου 13 ετών, ενώ λίγο πιο μετά, εντοπίστηκε στο Πυργάκι το πτώμα μίας γυναίκας ηλικίας 30-35 ετών. Λίγες ώρες αργότερα, τέλος, εντοπίστηκε ακόμα ένα πτώμα στην Αγιασσό, αυτή τη φορά ενός άνδρα ηλικίας περίπου 20-25 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στην αναγνώρισή τους, ενώ τα πτώματα θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι σοροί ανήκουν σε θύματα του ναυαγίου που έγινε πρόσφατα στη Φολέγανδρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This