Νέο ξέσπασμα Καπραβέλου: «Μόνο η Ελλάδα με διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ … Η κατάσταση δεν ελέγχεται»

Και «κάρφωμα» του Πρωθυπουργού: «Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα»

Must Read

Σε μια ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος βγήκε εκτός εαυτού, ζήτησε το κλείσιμο των πάντων και υποχρεωτικό εμβολιασμό των πάντων και ξέσπασε για την κατάσταση με τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

Δεν έλειψε και το γερό… κάρφωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε υποστηρίξει ότι… είναι το ίδιο είτε κάποιος είναι διασωληνωμένος εντός ή εκτός ΜΕΘ και πως δεν υπήρχαν μελέτες που να υποστηρίζουν το αντίθετο…

Είπε ο κ.Καπραβέλος: «Αυτό που μας διακρίνει από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης – γιατί πουθενά δεν ακούω αλλού διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ – είναι ότι το σύστημα έχει υπερβεί τα όριά του. Δηλαδή έχουμε υπερβεί όλες τις κλίνες εντατικής και υπάρχουν συμπολίτες μου διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, γεγονός που καθιστά τη χώρα μου τη μοναδική σε όλη την Ευρώπη. Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα».

Γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, επιστήμονες ζήτησαν να μην αυξηθεί η ανθρώπινη δραστηριότητα και να δοθεί μια παράταση ακόμα στα σχολεία. «Εάν μας έρθει στο τέταρτο κύμα ένα πέμπτο κύμα και καθίσει επάνω, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Και δεν μας ακούνε διότι λένε ότι ελέγχεται η κατάσταση. Η κατάσταση δεν ελέγχεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This