Πλοία, τρένα και αυτοκίνητα στο… έλεος του «Διομήδη»!

Ασύλληπτο μποτιλιάρισμα και διακοπές δρομολογίων προκαλούν χάος στις συγκοινωνίες

Must Read

Με την επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης» να συνεχίζεται με βροχές, καταιγίδες και χιόνια και τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά, ποικίλα είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του Βαρδάρη, αλλά και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, με έναν τεράστιο όγκο οχημάτων να έχει εγκλωβιστεί από τα Δικαστήρια, μην μπορώντας να ανέβει στον Βαρδάρη. Έντονο μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην οδό 26ης Οκτωβρίου και Μοναστηριού, με τους οδηγούς να είναι στα «κάγκελα», ενώ υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, εφόσον στο σημείο δεν υπάρχει τροχαία.

Τέλος, πανομοιότυπη κατάσταση επικρατεί και στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424, με μέτωπο προς τα ανατολικά.

Ο «Διομήδης» τράβηξε… «φρένο» και στα σιδηροδρομικά δρομολόγια, με την περιοχή μεταξύ Λάρισας και Βόλου να μένει χωρίς τρένο εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η σιδηροδρομική κυκλοφορία ανάμεσα σε Λάρισα και Βόλο διακόπηκε λόγω υπερχείλισης υδάτων και κάλυψης της γραμμής σε ορισμένα σημεία εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Χωρίς πλοίο η Ικαρία μέχρι την Παρασκευή

Απαγορευτικό απόπλου για το σημερινό δρομολόγιο του «Νήσος Μύκονος» (BlueStar Myconos) από Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και τελικό προορισμό την Καβάλα, εξέδωσε η Λιμενική αρχή, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ως εκ τούτου, το επόμενο δρομολόγιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει από Πειραιά προς Ικαρία θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 14/1, με προορισμό τον Εύδηλο.

*πηγή φωτό/βίντεο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This