Κατήγγειλε τρία άτομα η 24χρονη για τον βιασμό στην Θεσσαλονίκη: «Δεν θα κάνω πίσω»

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω» είπε η νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου, στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Όπως φαίνεται, η κοπέλα είναι αποφασισμένη να παλέψει με σκοπό να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, ενώ παραμένει σοκαρισμένη. Βέβαια, παίρνει κουράγιο από τους φίλους και γνωστούς που στάθηκαν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, είδε ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

«Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας» δήλωσε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας και συνέχισε: «Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Κατήγγειλε τρία άτομα

Όπως καταγγέλει η 24χρονη, οι δράστες πιθανότατα της έριξαν κάτι στο ποτό. Η ίδια πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει -καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Ωστόσο το πρωί, όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα «περίεργα» αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποίησε τι συνέβη και επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο. «Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;» του είπε και εκείνος απάντησε: «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ».

Η 24χρονη μέσα σε όλο τον πανικό και την σύγχυση που την είχαν κατακλύσει, βρήκε την ψυχραιμία και το θάρρος να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, η ίδια πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα, των οποίων όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητα. Πρόκειται για τρεις άνδρες οι οποίοι την «υποδέχθηκαν» στο διάδρομο του ξενοδοχείου, όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι προτίθενται να τη βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This