Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου στην Καβάλα

Θρίλερ με την υπόθεση της αδικοχαμένης μητέρας - Εμφάνισή της στο ξενοδοχείο χωρίς παπούτσια και προσωπικά αντικείμενα

Must Read

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τον θάνατο μιας 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου και μητέρας δύο παιδιών η οποία βρέθηκε νεκρή στην Καβάλα πριν από λίγες ημέρες.  Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή στην Κεραμωτή από άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Έως τώρα οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει στοιχεία που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση είναι πολύ περίεργη μετά τα όσα περιγράφει η αδερφή της.

Σοκαρισμένη από την τραγική κατάληξη που είχε η Μιχαέλα, η αδερφή της κάνει λόγο για μια γυναίκα ισορροπημένη και υπεύθυνη η οποία ταξίδεψε στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές. Η αδερφή της περιγράφει ότι πρόσφατα είχε χωρίσει με τον συζυγό της, ωστόσο όλα έγιναν συναινετικά και τίποτα δεν έδειχνε να «ρίχνει» την μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 11 και 6 ετών. Ωστόσο όπως περιγράφει η αδερφή της, υπάρχουν σημάδια τα οποία της φάνηκαν ιδιαίτερα ύποπτα, από την ώρα μάλιστα που η 38χρονη πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα.

«Είμαι καλά, μην ανησυχήσετε»

Όπως περιγράφει η αδερφή της φωτογράφου, μιλώντας στο protothema.gr, η Μιχαέλα έφυγε από τη Ρουμανία στις 10 Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά το διαζύγιό της: «Ήθελε να χωρίσει, ήταν χαρούμενη με αυτό. Χώρισε και την επομένη της τηλεφώνησα για να ζητήσω τη βοήθειά της σε κάτι. Εκείνη μου είπε ότι θα πήγαινε για 2-3 ημέρες στην Ελλάδα. Μία μέρα μετά της έστειλα μήνυμα στο WhatsApp γιατί η ξαδέρφη μου, μου είπε ότι είχε κλειστό το κινητό της» περιγράφει η αδερφή της. Την ίδια ώρα, η 38χρονη έστειλε μήνυμα στην μητέρα της να μην ανησυχεί εάν δεν απαντάει στο τηλέφωνο: «Είμαι καλά, μην ανησυχήσετε, ακόμη κι εάν δεν απαντώ για λίγο. Θα επιστρέψω στις 13 Ιανουαρίου. Φιλιά» έγραψε στο μήνυμά της ενώ το ίδιο ακριβώς κείμενο έστειλε και στον πρώην σύζυγό της.

Την 14η Ιανουαρίου ωστόσο η Μιχαέλα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και δεν είχε επιστρέψει, γεγονός που τρομοκράτησε την αδερφή της, η οποία γνώριζε ότι η 38χρονη δεν υπήρχε περίπτωση να εξαφανιστεί έτσι από τα παιδιά της. Στις 16 Ιανουαρίου, η αδερφή της απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Όπως περιγράφει η αδερφή της, η νεαρή γυναίκα είχε έναν φίλο από τη Θάσο με τον οποίο επικοινώνησε προκειμένου να δει εάν γνωρίζει κάτι για την Μιχαέλα. Ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα.

Με τα δύο παιδάκια της

Ο ταξιτζής που την παρέλαβε

Από την πλευρά του ο πρώην σύζυγός της υποστηρίζει ότι η Μιχαέλα είχε επικοινωνία με έναν Έλληνα οδηγό ταξί, ο οποίος την παρέλαβε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και την άφησε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω. Η φωτογράφος κράτησε το τηλέφωνό του και την επόμενη ημέρα τον κάλεσε για να την μεταφέρει στην Καβάλα όπου θα έπαιρνε το πλοίο στο Λιμάνι. Η επικοινωνία της με τον ταξιτζή πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Μιχαέλα έστειλε το τελευταίο μήνυμα στην οικογένειά της.

Μυστήριο με την εμφάνισή της στο ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα, ο φίλος της 38χρονης από τη Θάσο πληροφορήθηκε μετά την επίσκεψή του σε αστυνομικό τμήμα, ότι ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Κεραμωτή Καβάλας είχε τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς την 13η Ιανουαρίου. Η Μιχαέλα είχε φτάσει στις 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο, αργά το βράδυ χωρίς να έχει επάνω της έγγραφα, χρήματα, κινητό και λάπτοπ. Αφού έμεινε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε, μέχρι να την εντοπίσουν νεκρή οι Λιμενικοί.

«Δεν μου άρεσε αυτός ο τύπος»

Η αδερφή της 38χρονης φωτογράφου επικοινώνησε με τον υπάλληλο στο ξενοδοχείο, ο οποίος της είπε ότι θα την καλέσει πίσω σε δύο λεπτά και την πήρε μετά από δύο ώρες. «Δεν μου άρεσε αυτός ο τύπος» σχολίασε. Όπως λέει δεν της έδωσε κανένα στοιχείο παρά μόνο ότι η αδερφή της βρέθηκε στο ξενοδοχείο χωρίς παπούτσια και ζακέτα, ενώ μάλιστα της είπε πως το ξενοδοχείο ήταν κλειστό.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά» αναφέρει η αδερφή της η οποία σημειώνει ότι στην υπόθεση υπάρχουν πολλά κενά και αντιφάσεις για τις κινήσεις της αδερφής της που χάθηκε τόσο άδικα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This