Πάγωσε η Τατιάνα από τις καταγγελίες του ποινικολόγου Β. Ταουξή για ενδεχόμενη συμπαιγνία εις βάρος της Γεωργίας!

Αδιανόητη η καθυστέρηση της ιατροδικαστικής εξέτασης!

Must Read

Καταπέλτης ο κορυφαίος ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής, γκρέμισε κάθε «δικαιολογία» αναφορικά με την τρομακτική καθυστέρηση της ιατροδικαστικής εξέτασης, για την εικοσιτετράχρονη Γεωργία.

Ο Βασίλης Ταουξής επέρριψε τεράστιες ευθύνες στις αρχές, διότι όπως αποκάλυψε, τα θύματα βιασμού έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην ιατροδικαστική εξέταση. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο ιατροδικαστής θα πρέπει να άμεσα να παραπεμφθεί σε γυναικολόγο ή κάποιο εργαστήριο προκειμένου να παρθούν τα δείγματα προς εξέταση.

Ο Βασίλης Ταουξής έκανε ευθέως λόγο για την πιθανότητα «συμπαιγνίας» εις βάρος της άτυχης Γεωργίας! Ότι λέει δηλαδή όλος ο κόσμος. Όταν όμως το λέει ένας ποινικολόγος της εμβέλειας του Ταουξή, τότε η καταγγελία έχει ειδική βαρύτητα.

Η τοποθέτηση αυτή του γνωστού ποινικολόγο όμως περιέργως προκάλεσε την αντίδραση της Τατιάνας Στεφανίδου, που προσπαθείς εμφανώς να καλύψει τις αρχές μιλώντας για «άδειες» που είχαν πάρει οι ιατροδικαστές, λόγω των γιορτών.

Για τις υπόλοιπες επισημάνσεις όμως του Βασίλη Ταουξή, κουβέντα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This