Θεσσαλονίκη: Νεκρό από κορωνοϊό βρέφος ηλικίας μόλις 52 ημερών

Τραγωδία και στο Λουτράκι με αγοράκι ηλικίας 8 μηνών, που κοιμήθηκε ανήσυχο και δεν ξύπνησε ποτέ

Must Read

Από επιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού έφυγε σήμερα από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη ένα βρέφος ηλικίας μόλις 52 ημερών, το οποίο το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για κοριτσάκι, το οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό μόλις εννέα μέρες μετά τη γέννησή του, και, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειασθεί η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ νεογνών του «Ιπποκράτειου», όπου και παρέμεινε περίπου για 30 ημέρες.

Το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο ήταν αβάπτιστο, μολύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον, με αποτέλεσμα να εμφανίσει οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία, δυστυχώς, αποδείχτηκε μοιραία.

Βρέφος 8 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Ένα ακόμη βρέφος έχασε τη ζωή του το τελευταίο 24ωρο, το οποίο κοιμήθηκε ανήσυχο, αλλά, δυστυχώς, δεν ξύπνησε ποτέ. Ειδικότερα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, οι γονείς του μετέφεραν το αγοράκι, ηλικίας οκτώ μηνών, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, επειδή δεν ξυπνούσε. Εκεί, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Χθες το βράδυ, το εν λόγω βρέφος είχε ανησυχία. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε, αλλά, όταν το πρωί οι γονείς του διαπίστωσαν πως δεν ξυπνούσε, το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητό τους. Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, δεν τα κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

Το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου. Οι γονείς έδωσαν κατάθεση στο ΑΤ Λουτρακίου συντετριμμένοι και απαρηγόρητοι.

Σημειώνεται πως οι χαροκαμένοι γονείς που είναι Γερμανικής υπηκοότητας ταξίδεψαν μαζί με τα δίδυμα μωράκια τους στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This