Δυο απολύσεις στον Παλαμά Καρδίτσας για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Την απόφαση πήρε το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Must Read

115 περιπτώσεις «μαϊμού» εμβολιασμών αποκαλύφθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, με εγκέφαλο διοικητική υπάλληλο. Μάλιστα η συγκεκριμένη, μετά την ανακάλυψη, παραδέχτηκε την ενοχή της και ζήτησε επιείκεια.

Με απόφαση του πρωταβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε η απόλυση τόσο της συγκεκριμένης διοικητικής υπαλλήλου, όσο και νοσηλεύτριας που την βοηθούσε.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πειθαρχικού Συμβουλίου:

«Συνεδρίασε σήμερα το Α’βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο προεδρεύει Πρωτοδίκης και έθεσε σε οριστική παύση των καθηκόντων της (απόλυση) τη διοικητική υπάλληλο που εμπλεκόταν στην υπόθεση εικονικών εμβολιασμών στον Παλαμά, καθώς επίσης και τη νοσηλεύτρια του ίδιου Κέντρου Υγείας, η οποία έκανε χρήση πιστοποιητικού από εικονικό εμβολιασμό. Μέχρι σήμερα, οι ανωτέρω υπάλληλοι ήταν σε αργία 1 έτους.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση εικονικών εμβολιασμών στον Παλαμά σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 48 ατόμων για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πλαστογραφίας, της δωροδοκίας και δωροληψίας υπαλλήλου, της ψευδούς βεβαίωσης, της νόθευσης, της παράβασης καθήκοντος και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή επτά (7) ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, σε 68 «εικονικές» δηλώσεις εμβολιασμού, που αφορούσαν τουλάχιστον 46 άτομα, από τις οποίες οι 22 περιελάμβαναν και τη 2η δόση του εμβολίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This