Αυτός είναι ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό και κακοποιήσεις ανηλίκων στα Κάτω Πατήσια!

Κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία των γονιών μιας ανήλικης, η οποία βιάστηκε από ιερέα που είχε γνωρίσει στο Κατηχητικό!

Ο ιερέας συνελήφθη χθες μετά την εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή. Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ. ο ιερέας λειτουργεί σε ναό στα Κάτω Πατήσια και όχι στην Ηλιούπολη, όπως εκ παραδρομής είχε αναφέρει αρχικά.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος (και πατέρας τριών παιδιών) φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται σε βάρος της ανήλικης, που είναι 16 ετών σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η κοπέλα, η οποία μόλις έβλεπε τον κακοποιητική της λιποθυμούσε από τον φόβο της, αποκάλυψε πρόσφατα το μαρτύριο που βίωνε στους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να ζητούσε αρχικά γυμνές φωτογραφίες από το κορίτσι, την ώρα που της έστελνε πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Μετά τις καταγγελίες και το πόρισμα της εξέτασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον ιερέα.

Είναι κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This