Η ανήλικη έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου, λέει ο δικηγόρος του παπά που κατηγορείται για βιασμό

Ο δικηγόρος του απέδωσε το γεγονός σε... οικογενειακά και... ψυχολογικά προβλήματα της ανήλικης!

Must Read

Νέο σοκ στην κοινωνία, μετά την καταγγελία ανήλικης ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Πατήσια, για περίπου έξι μήνες από το τέλος του 2019 μέχρι αρχές του 2020. Η κατάθεση της ανήλικης συγκλονίζει, ενώ ο παπάς αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ο συνήγορός του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Mega και το πρώτο του σχόλιο ήταν πως πρόκειται για «περίεργη υπόθεση».

Διαβάστε ακόμη: Η ανήλικη αποφάσισε να καταγγείλει τον 37χρονο ιερέα-σάτυρο, όταν είδε «τον εαυτό της» σε μια ταινία με κακοποιήσεις παιδιών!

Διαβεβαίωσε ότι ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού και διέψευσε ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του. «Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ. Έδωσε το περιθώριο να το μετανιώσει και γι’ αυτό δεν το είπε ούτε στους γονείς της, ούτε πουθενά αλλού. Περνάνε δύο χρόνια από το γεγονός κι έρχεται μια κατάθεση 17 σελίδων της ανήλικης στην οποία δεν υπάρχουν ούτε τηλεφωνικές επικοινωνίες από το Ανηλίκων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζοντας είπε ότι στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, ούτε στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. Μάλιστα απέδωσε το γεγονός σε… οικογενειακά και… ψυχολογικά προβλήματα της ανήλικης, λέγοντας: «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This