Τέρμα οι δηλώσεις από την πλευρά της ανήλικης που κατήγγειλε τον ιερέα για βιασμό

Μετά τον βανδαλισμό της εκκλησίας και τις συνεχείς υποτιμητικές δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης.

Must Read

Η γνωστή ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας που κατήγγειλε τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια για βιασμό, Γιάννα Παναγοπούλου, με ανακοίνωσή της τονίζει πως δεν πρόκειται να γίνει καμία δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά της καταγγέλλουσας.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τον πρωινό βανδαλισμό της εκκλησίας που λειτουργούσε ο συλληφθείς ιερέας, αλλά και τις συνεχείς δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος υποστήριξε πως η ανήλικη αντιμετωπίζει ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα.

Η δήλωση της Γιάννας Παναγαπούλου:

«Μετά το σημερινό καταδικαστέο γεγονός του βανδαλισμού ιερού ναού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση που εκφεύγουν του μέτρου, ως νομικός και ως άνθρωπος από σεβασμό στην υπόθεση και στην οικογένεια της ανήλικης αλλά και για την προάσπιση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος δηλώνω ότι πλέον δεν θα προβούμε σε καμιά από εδώ και στο εξής δημόσια τοποθέτηση επί της υποθέσεως με σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη και στο ανεπηρέαστο έργο της».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This