Βιασμός 24χρονης: Διαδικτυακός σάλος με δημοτικό υπάλληλο που αφήνει υπονοούμενα για τη Γεωργία

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ανακοίνωσε την απόλυση του εν λόγω δημοτικού συμβούλου

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με υπάλληλο του Δήμου Άργους – Μυκηνών να αφήνει σε ανάρτησή του υπονοούμενα για το περιστατικό του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος, όπως λέει, επικαλείται και μαρτυρίες, η 24χρονη… εκδιδόταν για 1.500€. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, θεωρεί πως υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Ξεκάθαρες αποστάσεις, ωστόσο, παίρνει από τις απόψεις του υπαλλήλου του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Ως Δήμαρχος έχω δίπλα μου συνεργάτες και συμβούλους για θέματα συνυφασμένα με το επαγγελματικό τους αντικείμενο, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Ενημερώθηκα για μία ανάρτηση συνεργάτη μου που αφορούσε στην υπόθεση βιασμού της κοπέλα στην Θεσσαλονίκη. Καταδικάζω προσωπικές απόψεις που εκφράζονται δημόσια και θίγουν προσωπικότητες ειδικά όταν η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί. Σε καμία περίπτωση οι απόψεις του συνεργάτη μου δεν με εκφράζουν!»

Μάλιστα, με νέα του ανάρτηση, ο κ. Καμπόσος επισημαίνει πως προχωρά στην απόλυση του εν λόγω υπαλλήλου, σημειώνοντας πως «προχωρώ στη διαγραφή και απόλυση του εν λόγω ειδικού συμβούλου, ελπίζοντας να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια γεγονότα»:

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα κακοήθη σχόλια του δημοτικού υπαλλήλου καυτηρίασε σε ανάρτηση – απάντηση και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο πλευρό του οποίου η θαρραλέα Γεωργία αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This