Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπέκυψε στα τραύματά του

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από διερχόμενο όχημα στα Πατήσια.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, το παιδάκι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην οδό Ταϋγέτου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο Ι.Χ.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδάκι στο νοσοκομείο Παίδων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το protothema το παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα ο 4χρονος να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν μιλώντας στο protothema.gr πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This