Ο ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 95% των περιοχών της Αττικής 

Σύμφωνα με την εταιρεία, στα νησιά όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί

Must Read

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα από τις ζημιές στο δίκτυο λόγω κακοκαιρίας.

Οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν αυτήν την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον ΔΕΔΔΗΕ:

  • Στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.
  • Οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This