«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα! Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;»- 80χρονη ξέσπασε σε λυγμούς

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Δραματικές στιγμές βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, καθώς πολλά νοικοκυριά έχουν μείνει τα τελευταία 24ωρα χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Ορισμένες από τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον επέλαση του χιονιά βρίσκονται στην Ανατολική Αττική. Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Στάυρος Νικολαϊδης μάλιστα περιέγραψαν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν καθώς έχουν αποκλειστεί και είναι αβοήθητοι.

Δείτε επίσης: Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική! Με έπιασε πανικός»

Δείτε επίσης: Σταύρος Νικολαΐδης: «Μείναμε 28 ώρες χωρίς ρεύμα! Δε μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας»

Το ίδιο ακριβώς αισθάνεται και μία 80χρονη κάτοικος της περιοχής Ντράφι η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» για τις εφιαλτικές στιγμές που ζει, ξέσπασε σε κλάματα.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι, δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον γείτονα που έχει ανάγκη τα φάρμακα. Είμαστε μέσα στο κρύο, έχουμε μόνο ένα κεράκι. Πότε θα μας βοηθήσουν; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;

Είμαστε 80 χρονών άνθρωποι, ο γείτονας εκλιπαρεί για φάρμακα και δεν μπορούμε να πλησιάσουμε. Έχουν κλείσει οι κεντρικοί δρόμοι, δεν έχουν ανοίξει κανέναν, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Πώς να ηρεμήσω; Κρυώνω, τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν αρχίσει να λιώνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This